ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Νέος πρότυπος Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις»

 

Η συντακτική ομάδα του WEB TV ΤΡΙΑΙΝΑ, μετά από το δελτίο τύπου – Ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός για την έναρξη λειτουργίας, επισκέφτηκε τα γραφεία «Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής»,  και πήρε πληροφορίες από την πρόεδρο του οργανισμού κα. Παναγιώτα Τσιμπογιάννη, και αρκετές φωτογραφίες από τον πρώτο πρότυπο οργανισμό που σηματοδοτεί τη νέα επταετία για την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Έναν περίπου χρόνο χρειάστηκαν τα μέλη της, για να βρούνε την έδρα σε κεντρική λεωφόρο (Μαραθώνος) και να ολοκληρώσουν τις εργασίες για την έναρξη του νέου οργανισμού που πλέον άνοιξε τις πόρτες του στους πολίτες της Παλλήνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής.

Ήταν 15 Μαΐου του 2022, όταν ο εκλεγμένος πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» κος Αρτέμης Σώρρας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λαγονήσι, εξήγγειλε τον «επαναπροσδιορισμό» της στρατηγικής του ανθρωποκεντρικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» για την νέα επταετία, με σύσσωμο το σώμα των μελών να συμφωνεί.

Έναν οργανισμό που για πολλούς θα φαίνεται μεγάλο το χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση της δημιουργίας, μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σε επίσκεψη μας στην έδρα του οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής» διαπιστώσαμε όμως, πως όλα όσα δημιούργησαν τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο στη πραγματικότητα.

Μαρμάρινο δάπεδο, με χρυσούς αρμούς. Μαρμάρινα γραφεία των οποίων οι βάσεις είναι καρυάτιδες και σφήκες. Επιβλητικές χειροποίητες καρέκλες με «Ελλάνια σύμβολα», αγαλματίδια θεών και ηρώων, χρωματισμένα περίτεχνα από τα ίδια τα μέλη. Κάδρα με γνωστά και άγνωστα μέχρι τώρα, ελληνικά σύμβολα. Ένας χώρος γεμάτος ελληνικότητα που θυμίζει μουσείο.

1 / 7

Χώρος υποδοχής, με τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων και καθιστικό που σε γυρίζει σε άλλες χρυσές εποχές.

Κοιτάζοντας ψηλά, ξεχωρίζει ένα χειροποίητο φωτιστικό που όμοιο του δεν έχουμε ξανασυναντήσει. 

Στο βάθος του κτιρίου, σε μια γωνία πίσω από τα πολλά στοιχεία που αναγεννάνε τον ελληνισμό, υπάρχει και studio για τα γυρίσματα εκπομπών που και πάλι επιμελούνται τα ίδια τα μέλη του οργανισμού.

Σε ερώτησή μας στην πρόεδρο του οργανισμού της «Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής», κα Παναγιώτα Τσιμπογιάννη, για όσα είδαμε αλλά και το τι να περιμένουμε από τον συγκεκριμένο οργανισμό, η απάντηση της, ήταν η παρακάτω :

  • Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω, στο νέο γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις στην Παλλήνη.

    Σε έναν χώρο που – όπως σίγουρα καταγράψατε και εσείς με τις λήψεις που κάνατε – δε θυμίζει σε τίποτα τους κλασικούς χώρους γραφείων που όλοι γνωρίζουμε. Αντίθετα, το γραφείο διακοσμήθηκε, ώστε να προβάλει  στους επισκέπτες την ελληνικότητα

Φεύγοντας από τον πρώτο νεοσύστατο οργανισμό για όλους τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής, όπως ενημερωθήκαμε, ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε μια από τις πινακίδες – ταμπέλες που υπάρχει επί της οδού Τήνου, γράφοντας χαρακτηριστικά: ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, αποτυπώνοντας πανανθρώπινες αξίες που μάλλον στην εποχή μας, βρίσκονται σε ύπνωση.

«Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ», όπως παρουσίασε και ο κος Σώρρας στην περσινή εκδήλωση στο Λαγονήσι, θα έχει και συνέχεια όπως ενημερωνόμαστε.
Αυτό ήταν το πρώτο γραφείο που ανοίγει σε όλη την επικράτεια από πολλά που θα ακολουθήσουν για τη νέα επταετία της Ελλήνων Συνέλευσις, και ανοίγουν για να μείνουν και όχι να κλείσουν μετά τις εκλογές, όπως χαρακτηριστικά μας είπε και η κα Τσιμπογιάννη

Είναι κάτι διαφορετικό που σε γυρίζει σε άλλες εποχές, και αξίζει κάποιος να το επισκεφτεί. Τόσο για να θαυμάσει όλα όσα δημιούργησαν μέλη του γραφείου στο χώρο, όσο και να ενημερωθεί για το τι πρεσβεύει τελικά η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο κος Αρτέμης Σώρρας.

Η συντακτική ομάδα του WEBTV ΤΡΙΑΙΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια