ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δελτίο Τύπου με αφορμή το δυστύχημα στα #Τέμπη - Δεν είναι η πρώτη φορά που θρηνούμε θύματα

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που θρηνούμε θύματα ούτε η πρώτη φορά που χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=i3FnhO0ywvo
Δελτίο Τύπου με αφορμή το δυστύχημα στα #Τέμπη
Δύσκολες στιγμές περνάνε οι οικογένειες των δεκάδων θυμάτων που έχασαν τόσο βίαια και πρόωρα τη ζωή τους από το δυστύχημα στα Τέμπη.
Η χώρα μπήκε σε κατάσταση πένθους και οι κυβερνώντες δείχνουν με δηλώσεις και παραιτήσεις τη λύπη τους προς όλους τους Έλληνες που τους κοιτάζουν καχύποπτα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που θρηνούμε θύματα ούτε η πρώτη φορά που χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές.
Πριν λίγο καιρό ένα μικρό παιδί ξεψύχησε επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες ΜΕΘ και γιατροί στο τοπικό του νοσοκομείο. Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν επειδή το σύστημα υγείας είναι διαλυμένο.
Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν επειδή οι δρόμοι είναι κακοφτιαγμένοι ή επειδή υπάρχουν απαρχαιωμένα τριτοκοσμικά συστήματα ή επειδή δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το δεκαετιών αυτοκίνητο τους με ένα ασφαλέστερο.
Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν μονοί τους τέλος στη ζωή τους επειδή τα χρέη και τα αδιέξοδα ξεπερνούσαν τις δυνάμεις τους.
Η χώρα μας τείνει να ταυτιστεί με χώρα θυσιών των ανθρώπων της, εξαιτίας της αδιαφορίας των κυβερνήσεων και των υπευθύνων.
Πολιτικοί που θυσιάζουν τα συμφέροντα της χωράς την οποία κυβερνούν είτε για το ατομικό κέρδος είτε για να εξυπηρετήσουν ανωτέρους τους.
Μαζί με το ξεπούλημα της χώρας και την πλήρη αδιαφορία στη διάλυση και στον υποβιβασμό της ως τριτοκοσμική θυσιάζουν και τις ζωές όλων μας παριστάνοντας πως λυπούνται και είναι συντετριμμένοι για τα γεγονότα που στην τελική, αυτοί ευθύνονται.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να δουν με τα ματιά της λογικής και της αλήθειας αυτό που πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας και ποιοι είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι.
Η δικαιολογία της ανυπαρξίας χρημάτων δεν υφίσταται όταν ο κρατικός προϋπολογισμός έχει να παρουσιάσει το τεράστιο ποσό των 700 πλέον δισεκατομμυρίων που ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε για να βγει η χώρα από το τέλμα. Χρήματα που θα μπορούσαν, αν τα είχαν χρησιμοποιήσει οι κυβερνήσεις από το 2012, να σώσουν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και να προλάβουν πολλά δυστυχήματα.
Όλα εξαρτώνται από τη λογική μας και τη γενναιότητα να την αποδεχτούμε αλλά και από τη θέληση μας να σταματήσουμε την καταστροφή στην οποία μας οδηγούν οι κυβερνήσεις των κομμάτων και της διαίρεσης και να ανελιχθούμε μέσω του ενός και μοναδικού Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, Ελλήνων Συνέλευσις.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30, Τ.Κ. 50132, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ: 2461302561, EMAIL: esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια